23. 03. 2017.

Riješite se nakupljenog sala za kratko vrijeme uz ovaj napitak …


Svima nama smetaju masnoće koje se nakupljaju bilo da su to one masnoće oko ruku ili oko struka na nogama ili zadnjici. Pa iako vježbamo nakupljeno salo ostaje primjetno ali i zato postoji riješenje, uz redovne treninge napravite ovaj napitak i trošite ga redovno. Vaše masnoće će da se tope jako brzo i za kratko vrijeme ćete biti jako zadovoljni rezultatima 🙂 🙂

U nastavku ćemo pisati šta vam je potrebno i kako da konzumirate ovaj napitak nije komplikovan ni zahtjevan. Mnogi su ga probali i imali zadivljujuće rezultate pa zašto ne biste i vi !

POTREBNO VAM JE :
– jedan limun



– dosta peršuna
– čaša vode

PRIPREMA
Peršun lijepo operite i ubacite u blender da se lijepo izblenda, limun ocijedite i napravite sok pa ga prelite po peršunu. U istu smijesu dodajte i čašu vode pa mješajte drvenom kašikom malo duže.


Nakon pripreme ostavite da prenoći i od sledećeg jutra ga možete početi koristiti.

KONZUMIRANJE
Konzumacija ovog napitka ide na sledeći način svako jutro na prazan stomak popite jednu čašu a to je odprilike jedna priprema. Svako jutro ponavljajte isti proces 6 dana konstantno a onda odmorite od 10 do 12 dana pa opet možete nastaviti i sve tako. Već nakon prvih šest dana rezultati će biti primjetni jer ćete na ovaj način da spalite mnogo kalorija, a u kombinaciji sa vježbama ili fitnesom za kratko vrijeme izgubit ćete mnogo kilograma.


0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design