26. 03. 2017.

RUČAK ZA PRSTE POLIZAT A SA BELIM MESOM SE NEMOŽE POGRIJEŠITI

Fotografija Mala kuhinja - Veliki užitak.
Sastojci
2 filea pileceg belog mesa
2oo gr kackavalja
300 gr suvog vrata
1 kom pavlaka



2 kom jaja
3 cena belog luka
5 kasika senfa

Priprema
1.Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
2.Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
3.Preko senfa narendati kackavalj.
4.Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
5.Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.



6.Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
7.Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.
Fotografija Mala kuhinja - Veliki užitak.
Fotografija Mala kuhinja - Veliki užitak.

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design