23. 03. 2017.

Djevojka je koristila ovu masku jednom sedmično. REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI .


Skoro pa niko nije pošteđen problema sa licem neki ih imaju više neki ipak manje sve u svemu svako je okusio po neki problem bilo to da su akne,mitiseri,masno tkivo, masno lice, suho lice uvjek nešto postoji.


Međutim svi ti problemi utiču i na naše psihičko stanje jer nikom nije svejedno kad je u pitanju lice. Svi ti problemi se mogu riješiti na prirodne načine tako da se ipak ne treba pretjerano sikirati…

Tip problema akni smo svi okusili i to u ranom dobu od 12 do 18 godina a danas djeca i ranije dobiju taj takoreći problem. Postoje prirodne maske koje će vam pomoći da se ne zamarate ovim problemom previše. Ove prirodne maske će očistiti vaše lice i dati mu prirodni sjaj. Ovdje ćete naći šta vam je potrebno za ovu prirodnu masku koja će vas oduševiti.

Potrebno vam je :
Bademovo ulje
mlijeko



brašno od leblebije
kurkuma

Ove sastojke spremite na sledeći način tako da u čistu posudu naspete malo mlijeka potom dodajte malo kurkume u prahu kašikicu bademovog ulja i dvije kašikice brašna od leblebije. Dobro izmješajte ova tri sastojka da se sjedine. Vaša maska za lice je spremna za korištenje. Prije nanošenja ove maske od kurkume umite se mlakom vodom uz malo sapuna potom dobro osušite lice čistim peškirom. Kad ovo odradite vaše lice je spremno da nanesete masku od kurkume. Nanesite je u tankom sloju lagano i ravnomjerno , pazite na ne idete preblizu očiju jer je maska jaka i zateže kožu. Kada nanesete masku ostavite je da djeluje do pola sata , maska će da se stvrdne za to vrijeme. Nakon što je prošlo pola sata uzmite mlaku vodu i polako se umivajte da se maska ponovo omekša nastavite se  lagano umivati dok je ne očistite skroz sa lica. Odma ćete primjetiti nevjerovatne rezultate i bit ćete prezadovoljni.

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design