01. 04. 2017.

SVE NISKE DJEVOJKE BI NA OVO TREBALE OBRATITI PAŽNJU, KAKO NE BI NAPRAVILE ODJEVNU GREŠKU, TE SAMIM TIME IZGLEDALE JOŠ NIŽE



Greške se dešavaju svima, pa i prelijepoj Latini, evi Longoriji, koja zbog niske građe mora pažljivo da bira modne kombinacije ukoliko ne želi da se učini još nižom i manjom.

S obzirom na to da je lijepa glumica visoka samo 157 centimetara i da je prilično sitne građe, Eva mora da vodi računa o tome šta će najbolje naglasiti njene proporcije.


Ovoga puta dogodio joj se mali stilski propust.

Spoj suknje pencil kroja dužine do koljena i široke prugaste košulje nije Evu uspio vizuelno izdužiti. Naprotiv, dužina i niži struk suknje samo su figuru lijepe glumice nezgodno skratili te je vizualno učinili još nižom i sitnijom.

Stoga, nemojte previše ići ka tome šta je to moderno, već idite ka tome šta vama najbolje stoji, i čini vas još ljepšim.


Naravno, većina djevojaka koje su niske građe, odlučuju se za štikle i što veće potpetice, ali to baš i nije pametno, jer nakon toga imate bolne i veoma otečene noge.

Da bi ste to izbjegli, tu je odjeća da vas učini barem vizuelnoo izduženijim i ljepšim. Nećete porasti, i biti dva metra, ali će vas dobra modna kombinacija itekako učiniti da zračite samopouzdanjem, elegancijom, i naravno nevjerovatnom ljepotom.

elle.rs

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design