24. 04. 2017.

KOJI SU TO PRIRODNI LIJEKOVI PROTIV PERUTI?


Šamponi protiv peruti mogu biti vrlo učinkoviti, ali ponekad mogu biti i vrlo štetni. Zato je bolje koristiti prirodne načine koji su vrlo djelotvorni i vrlo brzo će ukloniti perut.

Kokosovo ulje
Prije pranja kose stavite 3-5 žličica kokosovog ulja i dobro ga utrljajte u teme kose.

Kada ga namažete ostavite ga jedan sat, pa zatim operite kosu običnim šamponom.

Maslinovo ulje
Pomiješajte dvije žlice maslinovog i jednu bademovog ulja. Pažljivo nanesite na glavu i dobro utrljajte u teme. Ostavite da djeluje 15 minuta, pa zatim operite kosu. Također, smjesu možete pripremiti od maslinovog ulja i ružmarina. U jednu žlicu maslinovog ulja stavite 10 kapi ulja od ružmarina. Pažljivo ga nanesite na kosu i dobro umasirajte u teme i kosu.

Nanesite ovu kremu pred spavanje i ostavite preko noći, kosu operite ujutro.

Jabukovo sirće
Pomiješajte 60 ml vode sa 60 ml jabučnog octa, smjesu stavite u bočicu s prskalicom. Zatim poprskajte kosu, zamotajte ručnikom i ostavite 15 minuta do 1 sat. Zatim operite kosu blagim bebi šamponom. Ovaj tretman možete koristiti ne više od dva puta tjedno.

Svježi sok od limuna
Ocijedite limun, uzmite 2 žlice soka, nanesite ga na glavu i umasirajte u teme. U čašu vode stavite 1 žlicu soka od limuna i nanesite na vlasi kose, onda ga operite nakon jednu minutu. Za postizanje maksimalnih rezultata možete napraviti ovaj tretman nekoliko puta tjedno.

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design