11. 03. 2017.

UKLONITE BRADAVICE I MLADEŽE, A MOŽETE I PJEGICE UZ OVE ČUDOTVORNE PRIRODNE SASTOJKE

Rezultat slika za BRADAVICE
SVAKA PROMJENA KOJA SE VIDI NA NAŠOJ KOŽI NAM UKAZUJE NA NEKE ZDRASTVENE PROBLEME. BRADAVICE, MLADEŽI ILI PJEGICE NAM MNOGO TOGA GOVORE.

Brojne farmaceutske kuće imaju različite lijekove za borbu protiv uklanjanja ovih stvari.


Iako mogu da uklone ove anomalije na našoj koži, oni zbog svojih hemikalija mogu da budu itekako štetni.

Mi vam nudimo povoljnije i bolje rješenje, što se tiče efikasnosti, nije daleko od hemijskih, ali ono što možemo reći je da je zdravije dosta jer je zasnovano na prirodnoj bazi.




Par prirodnih sastojaka koje ćemo vam otkriti će pomoći da se riješite tih problema. Ljudima ne predstavlja toliki problem za zdravlje, koliko za estetiku. Mnogi ljudi mrze svoje bradavice, mladeže i pjegice na koži.

BIJELI LUK – najbolje bi bilo da vašu kožu očistite vazelinom ili voskom, a zatim dobro utrljajte bijeli luk i ostavite preko noći da odstoji. On je dobar za uklanjanje mladeža.
SODA BIKARBONA I ULJE RICINUSOVO – potrebno je da pomiješate ova dva sastojka a zatim utrljate, sačekajte da se osuši pa zalijepite flaster. Ujutru skinite, a kožu isperite.
SIRĆE JABUKOVO – jednu gazu natopite jabukovim sirćetom a potom natapkajte po mladežu. Nakon toga pokrijte flasterom i ostavite 8 sati da odstoji. Postupke ponavljati sve dok mladež ne potamni

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design