14. 03. 2017.

ŠNICLE U JOGURTU…JEDAN RUČAK OD KOJEG ZASTAJE DAH: NAJČEŠĆE KORISTIM PILETINU!

1
SASTOJCI
– 500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g trapista



– 100 g hlebnih mrvica
– 2 kasike persuna
– po ukusu biber, so
– malo ulja

PRIPREMA
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.


U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice. Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom. Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom. Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design