12. 03. 2017.

ČIZ KEJK


POTREBNO JE
125g margarina,
2 dl mleka,
300 g mlevenog keksa,
2 dl slatke pavlake,



200 g šećera,
250 g krem sira,
kisela pavlaka,
300 g voća po izboru, kesica želatina

PRIPREMA
Rastopiti 125g margarina u 2dl mleka i u to dodati 300g mlevenog keksa. Rukom rastanjiti u kalup za čizkejk. Za fil umutiti 2dl slatke pavlake i 100g šećera, pa dodati 250g krem sira i jednu kiselu pavlaku.


Dobro izmešati (ali ne mikserom) i stavite na koru od keksa. Staviti 300g voća po izboru, 100g šećera i kašiku vode na vatru, poklopiti i pustiti da provri. U to dodati kesicu želatina spremljenu po uputstvu. Kad se prohladi, preliti preko fila.
Rezultat slika za CHESSE CAKE
Rezultat slika za CHESSE CAKE

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design