03. 04. 2017.

GRIZ NOKLICE KOJE SE NE RASPADAJU, JEDNOSTAVNE PRIPREME NE TRBA VAM NI VAGA

1
SASTOJCI:
1 cijelo jaje


4 jušne žlice ULJA
8 jušnih žlica GRIZA
malo soli

PRIPREMA:
Dobro vilicom istucite jaje, dodajte 4 žlice ulja i soli po ukusu, dobro istucite. Važno: koristite istu suhu jušnu žlicu kojom ste stavljali ulje! To je mjera, koliko u žlicu stane ulja, toliko stavite griza,znači 8 RAVNIH žlica.

Promješajte i pričekajte minuticu – dvije može vam se činiti rijetko, ali nije treba samo malo pričekati. Zakuhajte u juhu, juha ne smije jako kipjeti, već nek lagano bučka, stavljajte male noklice jer jako narastu! Koristite čajnu žlicu za ukuhavanje. Kuhajte cca 5 minuta, ugasite štednjak, poklopite i kada se zdebljaju gotove su! Sitno sjeckanim peršinom ukrasite juhu

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design