02. 04. 2017.

PRIRODNI ANTIBIOTIK I ANTIHISTAMIN, PROTIV GLJIVICA, CANDIDE, MIKROORGANIZAMA, VIRUSA, BAKTERIJA INFEKCIJA...




Oni koji vode borbu s mikroorganizmima, virusnim i bakterijskim infekcijama vjerojatno su čuli za citrofit.


Kod drugih ljudi on nije toliko poznat, no trebali bi znati da je citrofit ekstrakt iz sjemenki grejpa koji kao prirodi antibiotik djeluje na suzbijanje virusa, bakterija i parazita.

Osim toga, liječi i gljivice, posebno candidu albicans. Citrofit je dobro uzimati kako bismo ojačali imunitet, izliječili bakterijske i gljivične infekcije, suzbija i virusne infekcije, astmu i dobra je prevencija kad dođe sezona gripe i prehlade.

Citrofit smanjuje i simptome alergije jer je prirodni antihistamin.


On ne izaziva nuspojave i nije toksičan. Nema zabilježenih alergijskih reakcija na citrofit osim kod ljudi kojima citrusno voće izaziva alergijsku reakciju.

Citrofit je uspješan u liječenju čak 800 vrsta bakterija, te oko 100 vrsta gljivica, a osim ljudi, dobro je u borbi protiv gljivičnih nametnika na životinjama i biljkama. Kada se usporedi trideset različitih tradicionalnih antibiotika, citrofit ima isti učinak, no on ne pokazuje nikakve štetne popratne pojave.

Mnogima je teško konzumirati citrofit samog jer je gorkog okusa pa se preporučuje uzimati s nekim sokom, primjerice, od naranče. Kako ne bi naštetio sluznici probavnih organa, treba ga razrijediti u vodi ili soku i ne piti ga na tašte ujutro.


Grejp je poznat po svom antioksidativnom i antibakterijskom djelovanju, a ekstrakt grejpa se dobiva iz pulpe grejpa i sjemenke. Grejp raste na području tropske i suptropske klime. Koriste se svi njegovo dijelovi biljke, lost, cvijet, pup, plod i sjeme.

Grejp je bogat vitaminom C, a sadrži i druge vitamine A, B, D, E i K, te fosfor, kalcij, magnezij, cink, mangan, željezo i bakar. Grejp je odličan jer je siromašan kalorijama, a bogat hranjivim tvarima. Postoje žuti, rozi i crveni grejp, a najčešće su promjera do 15 cm. Rozi grejp je veći i slađi od žutog, a crveni grejp je otkriven u Teksasu i dobiven je križanjem.

zanimljivoikorisno.blogspot.com

ODLAZI MUJO U VOJSKU, A OTAC MU KAZE




Odlazi Mujo u vojsku….

Na rastanku, otac mu kaže:


– Sine, budi dobar vojnik i kad sretneš oficira, stani mirno i pozdravi ga!


Drugi dan, Mujo u krugu kasarne sretne jednog starijeg čoveka u uniformi pa ga upita:



– Jeste li vi oficir?

– Jesam – odgovori ovaj.

– E, puno Vas je pozdravio moj babo.!

ORIGINALAN POSTUPAK PRAVLJENJA KINDER MILK ŠNITE, KAO I NJIHOVA ORIGINALNA KREMA


Nevjerovatan recept za ozradu originalnih milk šnita, koje će vas raspametiti :)) Kao što vam je i pznato, uvijek ih možete praviti kaa imate važne goste, a o vašoj porodici da n govorimo. Kada ih jednom probate, nikada vam ih neće biti dovoljno, uvijek ćete žejeti koji komad više.... :)))



SASTOJCI:

Biskvit:

– 5 jaja

– 5 žlice šećera

– 5 žlice oštrog brašna

– 1 žlica škrobnog brašna

– 4 žlice kakaa

– pola praška za pecivo

– 1,5 dcl ulja

– par kapi arome vanilije




Krema:

– 0,5 l vrhnja za šlag

– 2 učvršćivača za šlag

– 1 vanilin šećer

– 5 žlica meda



POSTUPAK:

Biskvit:

Pećnicu staviti grijati na 180 stupnjeva.

Na lim za pečenje (unutarnje mjere 40×30 cm, niski) staviti papir za pečenje.

Razdvojiti bjelanjke i žumanjke pa u žumanjke dodati šećer.


Od bjelanjaka mixerom napraviti čvrsti snijeg.

Žumanjke i šećer mixerom pjenasto izmiješati.

Dodati brašno, škrobno brašno, kakao, prašak za pecivo, ulje i aromu vanilije. Miješati mixerom da se dobije jednolična smjesa.

Dobivenu smjesu dodati u snijeg od bjelanjaka i ručno izmiješati.

Smjesu uliti u posudu za pečenje i ravnomjerno ju rasporediti.

U prethodno zagrijanu pećnicu staviti peći na 180 stupnjeva 10-15 minuta.

Pečeni biskvit izvaditi iz pećnice i ostaviti da se potpuno ohladi.




Krema:

Vrhnje za šlag malo izmiješati mixerom pa dodati učvršćivače za šlag i miješati dok šlag počne čvrsnuti, dakle, ne do kraja.

Dodati vanilin šećer i med i do kraja izmiješati.

Ohlađeni biskvit prerezati na dva jednaka dijela.

Na jedan dio nanijeti kremu i ravnomjerno ju rasporediti.

Na kremu staviti drugi dio biskvita i lagano utisnuti.

Staviti u hladnjak na barem 2 sata.


slatkisvijet.com

KAKO BI IMALI SAVRŠEN TRBUH I TRBUŠNJAKE NE MORATE RADITI STOTINE TRBUŠNJAGA, DOVOLJNO JE DA JEDETE OVU HRANU





Kako do savršenog trbuha, bez napornih i pretjeranih vježbi, pročitajte u nastavku:

Cijelo jaje – David savjetuje da se okanite isključivo bjelanjaka te jedete normalno – cijelo jaje. Iako ćete unijeti više kalorija, unijet ćete i vitamine koji utječu na metabolizam i sagorijevanje masti na području trbuha, piše Večernji.



Pečeni krompir – Izbjegavajte pomfrit jer je pržen na masti, no pečeni krumpir možete jesti, dapače. Naime, on je hranjiv i držat će vas dugo sitim.

Zobena kaša – Iako ona i nije sinonim za zdravu hranu, i zobena kaša dugo drži konzumenta sitim, prema istraživanjima čak do četiri sata nakon doručka. Bitno da je spremljena na tradicionalan način i nema brige. Manje kalorija unijet ćete tijekom dana i stoga imati ravan trbuh.



Jedite jabuke – Nemojte piti ‘voćne sokove’, već jedite voće. više vitamina, manje kalorija. U sokovima se nalazi jako puno šećera odgovornog za nakupljanje masti u području trbuha, a to je ono što želite izbjeći.

Biftek ili bilo koji kvalitetan komad mesa – Možete jesti meso s roštilja, bitno da je ono kvalitetno. Dobri proteini su jako dobri za vaš metabolizam. S druge strane, mast s lošeg mesa može uništiti vaše zdravlje, a tako i ljepotu.

Senf – Ako volite dodati vašoj hrani nekakav začin, onda neka to bude senf. Izbjegavajte kečap i majonezu. Senf je aromatičan, kalorijski oskudan i ubrzava metabolizam. Kečap je, s druge strane, pun kalorija i nezdravih šećera.



Kefir – Manje je mastan od običnog jogurta, ima malo kalorija i jako je zdrav te učinkovit u borbi za ravnim trbuhom. Svi ostali jogurti mogu vas napuhati (ako ste osjetljivi na laktozu) te mogu imati i više šećera nego što biste ikad mogli pretpostaviti.

Špinat – Svako povrće je dobro, a špinat pogotovo. Osim što sadrži vodu pa ste duže siti, špinat sadrži i komponente koje uspješno smanjuju apetit.

planetzdravlja.com / vecernji.hr

VRAĆAM SE NEKU NOĆ S POSLA, JER SAM BILA DRUGA SMJENA, KADA ONO...




Prije par dana vraćala sam se kući sa posla, druga smjena, noć hladna, sve poledilo, ma totalna katastrofa...



I ispred zgrade idem ti ja i hop, prokližem i udubim branik na jednom Golfiću.

Ono znam vlasnika, živi u istoj zgradi kao i ja i odlučim da odem do njega da mu kažem... reko... udubila sam ti malo branik na autu, ako hoćeš da pogledaš ako trebam nešto platiti.



Mi dole, on gleda, kaže ma nije to ništa, plastika, da se to ispraviti.

A, jesi ti svoje auto oštetila puno... upita me... Reko nisam, dobro je, a mislim se u sebi ma kakvo auto, ja se okliznula i glavom i ramenom udarim u branik i oštetim ga :)

ispovesti.com

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design