05. 04. 2018.

PONOSNI OTAC PETORKI OTIŠAO U BOLNICU KAKO BI BIO UZ SUPRUGU, ALI SU MU ONDA DOKTORI REKLI STRAŠNU I VEOMA BOLNU ISTINU



Nemaništa ljepše od toga, nego postati roditelj. To je nešto najdivnije i plemenitije, što čovjek može biti. Svi znaju kroz koje nestrpljenje prođemo dok mala bebica ne dođe na svijet živa i zdrava.


Ovaj čovjek, Paul Servat, očekivao je čak petorke, što je zaista prelijepa vijest. Sanjao je o svojoj djeci i maštao kako će ih odgajati, i šta će sve za njih raditi.

Bio je veoma uzbuđen, i cijelo vrijeme je djevojci tokom trudnoće pomagao i pazio je, tako da joj apsolutno ništa nedostaje tokom trudnoće.


Zamišljao je kako je rijetkot dobiti petero djece odjednom, i kako je to predivna stvar. Čak je kupio pet krevetića za svoju djecu, i sve ostalo što će im biti potrebno kada se rode. Cijela porodica se veselila i jedva čekala da male bebice ugledaju svijeto dana, čak je ima spremna imena za svako dijete.


Međutim, kada je došlo vrijeme poroda, Paul, je pretrpio jedan veliki šok.

Kada je došao termin i vrijeme da se njegova djevojka porodi, Paul je požurio kako bi bio tu pored nje, kako bi joj pomogao u svemu i bio joj podrška.


Ali, kada je stigao, ljekari su mu saopštili jednu veoma lou vijest, a to je da njegova djevojka uopšte nije bila trudna. Ona je zapravo lažirala cijelu svoju trudnoću.

friki.net

0 komentari:

Objavi komentar

Popularni članci

 

BAKINA KUHINJICA Template by Ipietoon Cute Blog Design